grote confetti party

Deze jurk daar word je toch instant vrolijk van! Ik draag vandaag een jurk uit de nieuwe voorjaarscollectie van Soft Rebels en van Seven Moons uit Geleen. De print spreekt voor zich en de kleuren zijn uitbundig en erg gedurfd. Nu draag je er nog zwarte panty’s onder, maar later in het seizoen natuurlijk lekker met blote benen. Het jurkje valt iets wijder en staat dus ook leuk bij iets vollere dames. Top dag girls!!💙💚💜💕🧡

Seven Moons, Salmstraat 26 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s