sunny bag

Weer een nieuwe Ju’sto bag als echte eyecatcher vandaag, van Gelaen31! Ik laat een wit met gele versie zien in een handig formaat. De gele franjes kunnen uiteraard ook weer vervangen worden door franjes in een andere kleur, zodat er een nieuwe versie ontstaat. Dat geldt uiteraard ook voor de binnen en buitentas, zoals jullie weten. Geel en wit is weer eens iets anders en staat ook erg leuk in het voorjaar en de zomer. Hier draag ik er een kleurig truitje van Armed Angels bij en een donkerblauwe broek met streep. Top dag girls!!🧡🧡🧡

Gelaen31, Salmstraat 17 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s