bolletjes slikker

Vandaag gaan we weer aan de bollen. Deze bollen trui is weer van Fetish en zeer apart. De mouwen en kraag zijn afgezet met rood wol en het draagcomfort optimaal. Onder het truitje draag ik een grijze velvet rok met lurex band in de taille, ook van Fetish. Het omhangtasje is van Sisterspoint en geruit. Ik stijl dat graag dwars gedragen. Onder dit soort rokken staat een dikke sneaker ook erg leuk, toch maar eens gaan toevoegen aan mijn privé collectie! De hele outfit is overigens weer van Smaak uit Geleen. Top dag girls!!😎😎😎

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s