green grass of home

Groen is ook een van mijn favoriete kleuren en dit jurkje van Seven Moons is een topper. Het merk Ato Berlin verrast me altijd weer en deze dress is pittig en casual en ook nog lekker comfortabel. De theatrale capuchon is zeer prominent aanwezig en is verwerkt als grote kraag/col aan de voorkant. Dit soort jurkjes staan ook leuk met een zwarte sneaker eronder, maar ik geef er zelf liever een vrouwelijkere touch aan, door er een enkellaarsje met hak onder te dragen. Top dag girls!!💚💚💚

Seven Moons, Salmstraat 26 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s