Good morning Bali

Het Nederlandse merk Scotch&Soda heeft weer een verrassende collectie dit voorjaar, zoals we gewend zijn. Tropische prints, strepen en kleur is wat me meteen opvalt. Dit pak heeft een voor mij Balinese print and I love it. Het rose topje staat er mooi onder en de broek en het jasje kunnen uiteraard ook los gekocht en gemixt worden. Ik draag wijde broeken graag met een hak voor meer beenlengte te creëren. Wijde broeken blijven trouwens dit seizoen nog even hot. De outfit is te koop bij Castelijn in Beek. Top dag girls!!🙋🔝❣️

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s