flower power

We gaan ook weer veel bloemen prints zien dit voorjaar! Uitbundig en Sixty gerelateerde prints, maar ook etnische patronen en tropische vibes! Uitbundig mogen we ons kleden en we gaan nu echt kleur bekennen! Deze jumpsuit van Mademoiselle Yéyé en van Smaak vind ik persoonlijk weer een echte topper. Ik draag er een joggingstof orange jasje op van Fetish. De enkellaarsjes met heels die ik eronder draag, maken de outfit extra vrouwelijk en geven optisch meer beenlengte. Ook vrouwen met hips that don’t lie komen goed weg met dit pak. Top dag girls!!😘😘😘

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s