bb girl

Het vichy ruitje is ooit echt op de kaart gezet door Brigitte Bardot en ik blijf ervan houden. Deze zwart met wit versie is vertaald in een hip pakje met culottes en top. Het merk is Armed Angels, een van de vele leuke merken van Seven Moons uit Geleen. Aan de bovenkant van de top zijn mooie bloempjes geborduurd. Ik draag er rode heels onder, maar een kekke sneaker kan natuurljk ook. De tas van Ju’sto bags komt ook uit Geleen en hier gaat mijn blog morgen over. Wijde broeken blijven dus actueel en ook de culottes. Je hoeft er niet super skinny voor te zijn, maar let wel altijd goed op hoe je het geheel gaat stylen. Als je een smalle taille hebt en bredere heupen let er dan altijd goed op dat je taille goed zichtbaar blijft. Ik draag de top altijd in de broek om deze reden. Heels geven uiteraard instant meer beenlengte en daardoor lijk je optisch ook smaller. Top dag girls!!🙋❤️🎉🐥

Seven Moons, Salmstraat 26 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s