yellowlicious

Heerlijk geel is één van de nieuwe hits uit de hagelnieuwe voorjaarscollectie van Ju’sto bags bij Gelaen31 in Geleen. De hengsels in fluor oranje van touw geven deze tas een extra fashionable tintje. Met een gele tas maak je een echt fashionstatement and I love yellow. Het heuptasje is van DC en ook toppy en verkrijgbaar in meerdere trendy kleuren. Ik draag verder nog een gekke gele armband, waarover ik later op een van mijn blogs meer vertel, ook te koop bij Gelaen 31. Top dag lady’s!!😀😀😀

Gelaen31, Salmstraat 17 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s