over de streep

Vandaag een zeer fashionable setje van Compania Fantastica en natuurlijk van Smaak uit Geleen. Ik draag een zeer wijde, culottesachtige broek in mooi blauw en daarop een wijdere a-lijn trui met knallende strepen in oranje en blauw. Wijd op wijd kan en staat lekker modisch. Ik draag er een pittig enkellaarsje onder en vind het leuk om mijn enkels te laten zien onder de ultrawijde broek. Deze outfit is één van mijn persoonlijke favorieten. Wie durft ook? Top weekend girls!!💋💋💋

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s