orange baby two

Vandaag oranje. We gaan veel felle kleuren zien dit voorjaar en de pakken kleuren mee. Ik draag hier een oranje broek met zwarte bies in een fijne joggingstof en erop een katoenen jasje in dezelfde tint van Yaya. De blouse is ook van dit label en is bezaaid met bloemen in hetzelfde kleurenpalet. Leuk die broeken met flared pijpen, ze maken je benen optisch langer en slanker. Ik draag er zelf graag een cowboy booty onder. Deze schoenen zijn van Van Haren en in snake print. De outfit komt weer van Castelijn uit Beek. In volgende blogs laat ik meerdere combinaties zien, die je kunt maken met deze geweldige broek! Top carnaval girls!!😻😻😻

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s