spanish vibes

Vanmorgen een bericht uit mijn beloved Maspalomas. Ik draag een blauwe culottes uit de nieuwe voorjaarscollectie van Compania en van Smaak. Erop een snakeprint jasje uit mijn privé collectie en een shirt met giraffe van vorig jaar en ook van Compania. Het zilveren tasje is van Fetish en handgemaakt. Leuke match met de zilveren schoenen! Culottes en wijde broeken gaan we nog wel even zien, Chanelproof zijn ze. Top dag lady’s!!💋💋💋

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s