Spaanse primeur

Vandaag een sneak preview uit de nieuwe zomercollectie van Smaak en van Mademoiselle Yéyé! Omdat ik het niet kon laten..zooo gaaf deze outfit! Ik draag een top en rok in streep met geborduurde kersjes aan de bovenkant op de top. Lekker luchtig en zeer stijlvol deze set, in de nieuwe lengte. De geïnteresseerde fashionista’s kunnen al reserveren bij Smaak. De ronde bril met rode details kocht ik op Gran Canaria. Top dag girls!!💋💋💋

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s