rose bloesem party

Vandaag een zeer aparte set in pyama look van Seven Moons. Lekker vrouwelijke pastels en de fitting van de broek is perfect. Ik draag er een witte riem op, maar de iets bredere tailleband mag ook gezien worden. De wijde broek geeft lengte en de dikke witte sneaker staat er ook top onder. Deze set kan natuurljk ook los gekocht worden, maar als combinatie ziet het eruit als een jumpsuit. Top dag girls!!💜💜💜

Seven Moons, Salmstraat 26 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s