fasten your seatbelts

Vandaag ga ik terug naar ons koude kikkerlandje en we zijn dus klaar voor een iets warmere set. Sweather Weather proof is deze paarse trui van Compania en van Smaak en bovendien fly proof either! Ik hou van sweaters met leuke teksten en de paarse kleur is bovendien ook toppy. Eronder een rok van hetzelfde label in een kekke print en eronder dikke witte sneakers. Nu het nog wat frisjes is kun je er een lichtgrijze netkous van Falke onder dragen en onder de sweater draag ik een los wit kraagje met kraaltjes van pinned. Deze leuke set komt weer van Smaak overigens. Top dag girls!!🧤🧤🧤

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s