blue day

Een set met een halflang vest vandaag van Yaya en in een mooie blauwe kleur. Deze outfit is van Castelijn en zeer geschikt voor dit weertype. De broek is van een comfortabele stof en het vest lekker warm. Om het geheel een boost te geven draag ik er een ietwat nettere blouse onder, met zwart strikje van Lushka. Een ideale kantoor outfit ook zou ik zeggen. Vrouwen die ietwat voller zijn staan ook top met zo een outfit. Sportief gestyled met een sneaker eronder, of netjes met een paar pumps. Top dag lady’s!!🌈🌈🌈

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s