grondwerker

Een zeer coole overal vandaag van Yaya en van Castelijn. Deze legergroene groen is dé kleur ook voor deze outfit. Stijl deze jumpsuit met rood en kekke puntlaarsjes! Ook mooi in de mix met knalgele accessoires overigens. Castelijn krijgt een tweede winkel aan de markt in Beek, waar je ook nog een hapje kunt eten. De nieuwe collectie barst van de kleur en noviteiten.. ik word er blij van. Top dag fashionista’s!!👩‍🎤😻🙋

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s