niet mijn pakkie an

Vandaag een top setje van Smaak en van het jonge Nederlandse merk Harper&Yve. Ik draag een tweedelig setje in een kek ruitje. De broek is ietwat strakker gesneden en de top is voorzien van een leuk panterkraagje. Uiteraard kan deze set ook los van elkaar gedragen worden. Zelf ben ik dol op tweedelige pakjes en setjes. Bij deze set is ook nog een panter blazer verkrijgbaar in dezelfde stof als het kraagje. Top dag girls!!🙋🙋😇

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s