blue lagoon

Vandaag weer tassen uit de nieuwe voorjaarscollectie van Ju’sto bags en van Gelaen 31. De grote tas heeft subtiele aquablauwe franjes aan de bovenkant en een denim binnentas en de kleine tas is bezaaid met edelstenen, in mooie blauwtinten. Ik mix graag groentinten met blauwtinten. Legergroen met lichtblauw en cobalt vind ik persoonlijk great! Gelaen 31 heeft nu ook fashion juwels. Hierover later meer in volgende blogberichten. Have a great day girls!💙💙💙

Gelaen 31, Salmstraat 17 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s