welcome on board

Vandaag weer een funny sweater van Compania waar ” welcome on board” op geschreven staat, in kek groen. Ik draag er een culottes onder van Sugarhill in een tropische print. We gaan veel kleur en fantastische prints zien dit seizoen, zoals al eerder gezegd. Op een culottes draag ik persoonlijk het liefste een hak. Een paar heels in een nudekleur is altijd een goede investering, want die passen overal onder. Het blauwe nepkraagje is trouwens weer van Pinnedbyk en ook te koop bij Smaak. Leuk een sweater te pimpen met zo een kraagje. Laat kleuren terugkeren in je outfit voor een goede balans! Top dag girls!! πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ€πŸ˜»πŸ€

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Een gedachte over “welcome on board

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s