cowgirl

Ik heb voor vandaag een speciale set samengesteld van Yaya en te koop bij Castelijn. Hiermee laat ik zien dat Yaya dit voorjaar een voor mij out of the box collectie presenteert. Ik draag een maïsgele broek met flared pijpen onder een satijn blousje in aquablauw. Eroverheen deze speciale jas in een soort zebraprint. Ik moet zeggen dat deze outfit uiteraard niet voor iedereen weggelegd zal zijn, maar wel erg bijzonder! De jas is natuurlijk ook te dragen op zwart of over een rode blouse en een zwarte broek. color blocking is voor gevorderden fashionista’s, maar probeer als je dit niet aandurft alleen eens een enkel item in een felle kleur te dragen. Van kleur wordt je instant vrolijk. Top dag girls!!🌻🌻🌻🙋

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s