cool blue

Vandaag sexy accessoires van Gelaen31 uit Geleen. Blauw is de code en de bril en de tas dus ook! De zonnebril is eco friendly eyewear van Parafina, nieuw in het assortiment en zeker fashionista’s proof. Het blauwe omhangtasje in dezelfde kleur is gemaakt van suède en verkrijgbaar in meerdere catchy kleurtjes. Leuk om accessoires te kiezen in zo een gekke kleur. Tas en bril in eenzelfde felle kleur geven je outfit een extra fashionable tintje. Top dag fashion frieds!!😎🎉😇

Gelaen31, Salmstraat 17 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s