stippen teller

Vandaag weer een nieuwe topper van het fantastische merk Fetish en natuurlijk van Smaak! Ik draag een comfortabele katoenen jurk met een mooie vrouwelijke belijning in blauw, met grote polkadots in zwart. Gelukkig mag je vrouwelijke vormen hebben in Fetish jurken. Deze jurk vond ik het leukste staan met een dikke witte sneaker eronder en mijn theatrale witte ketting, uit mijn eigen privé collectie, maakt het plaatje compleet! Top dag girls!!🙋☘️👄

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s