softies

Vandaag een prachtige set in pastels van Seven Moons. Prachtige voorjaarstrui in zachtroze in de mix met een kek geruite broek van Sparkz. Zelf ben ik dol op zachte pastels en dit seizoen zien we naast de felle kleuren ook zachtere varianten. Deze set is vrouwelijk en toch een beetje stoer. Ook leuk om een grappig t-shirtje op de geruite broek te combineren. Pastelkleuren staan altijd mooi in de mix met grijs. Top dag girls!!🙋☘️💋👩‍🎤

Seven Moons, Salmstraat 26 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s