tuin broek different style

Aan het begin van deze mooie week een echte Fetish broek. De tuinbroek “another style”zoals we dat van dit label wel gewend zijn! De kleur is antraciet/zwart en de fitting is top. Ik draag er een übervrouwelijk bloesje onder van Harper&Yve, een jong en dynamisch merk van Nederlande bodem. Zoals ik al eens eerder vermeld heb, vind ik het leuk om stoer en lief met elkaar te mixen. Ik kijk graag naar grote jonge fashion blogsters voor inspiratie, vandaar de middelste foto! Ruches zijn zeer zeker stoer, mits ze goed gecombineerd worden. Uiteraard is deze hele outfit weer van Smaak uit Geleen. Top dag girls!!😇👩‍🎤🎉

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s