denim girl

Denim is een klassieker van alle tijden. Jeans jurkjes zijn dat dus ook! Ik draag hier een girly dress van Smaak in Denim en van Fetish. Denim is ook vooral leuk voor het voorjaar en je kunt het met alles combineren. De ketting met stoffen strikken is trouwens ook van Fetish en mega speciaal. Het losse witte kraagje met de blauwe pailletjes is van Pinnedbyk en ook van Smaak. Daar hebben ze nog veel meer van deze trendy kraagjes, om je outfit nét een andere touch te geven. Denim staat leuk met een blauwe netpanty eronder en ook met sneakers. Ik ben hier even ruig gegaan met blote benen. Top dag girls!!❤️❤️❤️

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s