sweet as candy

De nieuwe collectie Ju’sto bags van Gelaen31 is “spring fresh”!Jullie zien hier een nieuw thema namelijk pastels. Leuk in de mix met binnentassen in donkerblauw, aquablauw en bruin met geel. Natuurlijk kunnen jullie hier zelf weer eindeloos mee variëren. Mintgroen met zwart is bijvoorbeeld ook een spannende mix! De kleine partytasjes zijn ook De Bom! De lila rok is trouwens van Seven Moons aan de overkant. Hierover gaat mijn blog morgen. Top dag girls!!💋☘️🙋

Gelaen31, Salmstraat 17 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s