op eenzame hoogte

Vanuit een virtuele lift boven Mexico stad presenteer ik deze geweldige jumpsuit van Ato Berlin en te koop bij Seven Moons in Geleen. De wijde pijpen gaan we meer zien en laten ons denken aan vervlogen tijden. De plantenprints zagen we verleden jaar ook al, maar deze is wel heel bijzonder. Tropische en gekke prints blijven actueel and I love it! Draag een hak onder dit pak voor nog meer beenlengte. Broeken met deze snit geven toch al optisch meer beenlengte. Top dag girls!!🙋☘️🎉

Seven Moons, Salmstraat 26 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s