white light

Vandaag een mooie set van Castelijn met de witte jas. Deze voorjaarsjas uit een soort neopreen vind ik persoonlijk erg mooi en goed te combineren. Eronder draag ik een gestreepte set van het merk Castelijn. Deze set bestaat uit een wijdvallende broek en matching top. Het huismerk Castelijn heeft buiten mooie basics dus ook aparte items en deze set is hier een mooi voorbeeld van. De wijde broek blijft nog even hot en de pyamastijl ook. Mooi met hakken eronder of een kekke sneaker voor de echte fashionista. Top dag girls!!👩‍🎤👩‍🎤👩‍🎤

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s