welcome on board again

Deze vrolijke leuke sweater met kek opdruk draag ik vandaag eens anders. Ik style hem met mijn zilveren broek en gebloemd blousje uit mijn privé collectie, uiteraard wel van Smaak. Leuk om het bloesje iets onder de sweater te laten uitkomen. Het zilveren strikje op de trui is van Pinnedbyk en nog steeds te koop bij Smaak, evenals de sweater. De witte laarsjes uit Beek maken het plaatje compleet, samen met de gekke tas van Hispanitas. Top dag girls!!🦠🦠🦠🙋

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s