raincoat on a sunny day

We gaan heel bijzondere regenjasjes zien, want ook daar maken we een feestje van! Ik draag hier een panter versie met felgele details van Yaya en te koop bij Castelijn in Beek. Leuk te dragen met legergroen, maar ook met veel andere kleuren. Wel belangrijk dat je de kleding die je eronder draagt in effen kleuren kiest, om de balans in je outfit te bewaren. We gaan dit seizoen nog veel meer gekke regenjasjes zien, maar daarover meer in volgende blogberichten. Sunny day girls!!🥰🥰🥰

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s