born this way

Het plissé rokje is terug van weggeweest. vorig seizoen al gespot en nu extra hot! We stylen dit rokje met een t-shirt en dragen dikke witte sneakers eronder. De rok is van Nümph en voorzien van een gouden tailleband. Het shirt heeft een leuke gele opdruk en staat top bij het rokje. We gaan dit voorjaar plissé rokken zien in verschillende kleuren. Pastels worden het helemaal, naast de felle kleuren. Deze set komt weer van Seven Moons uit Geleen. Zij zijn ook één van de deelnemers aan het grote Fashion Event, dat aanstaande zaterdag plaatsvindt in het centrum van Geleen. Top dag girls!!💋💄🧒

Seven Moons, Salmstraat 26 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s