pink panter

Pink is ook hot en vooral real pink! Ik draag hier een wijde broek in fuchsia rose met daarop en gekke sweater van Smaak, in hetzelfde kleurenpalet. Leuk een klassiek vormgegeven broek in een signaalkleur, in de mix met een sportieve sweater. Het zilveren kraagje eronder is van Ybana en uit mijn privé collectie, evenals de lichtrose pumps van Van Haren. Dit weekend is er een fashion event in Geleen op zaterdag en Smaak is er uiteraard ook bij, met lots of new stuff! See you there lady’s!!❤️🎈👅

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s