come on and play

Op de dag van het Geleense Fashion Event, waar Smaak natuurlijk ook deel aan neemt, een Topper van Fetish! Ik draag een bruin/zwarte playsuit met aparte details. Aan de zijkanten een brede zwarte streep en een capuchon aan de achterkant. Omdat het nog wat frisjes is, stijl ik dit pak vandaag iets klassieker met een mooie blouse eronder. Zelf draag ik graag heels onder dit soort pakken voor de vrouwelijke touch. Top dag girls!!🎈🥰🙋🎉

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s