simply red

Vandaag starten we de week in rood! Ik draag een zelf samengestelde set in deze geweldige kleur. Ik draag een culottes van Smaak uit een voorgaande collectie, in de mix met een Supreme shirt uit mijn privé collectie en een blazer van Castelijn, uit de nieuwe collectie. De kleurrijke sneakers spotte ik in Valkenburg. We gaan gekke sneakers dragen onder nette pakken en culottes and I like it. Zo geven we een nettere outfit een sportief tintje. Top dag girls!!🎈🎈🎈

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s