sterrenkijker

Dat we veel verschillende prints en kleur gaan zien had ik al voorspeld, maar deze sterren print is toch wel De Bom!! Ik draag een wijdvallende broek in een comfortabel stofje van Compania Fantastica, met een sterrenprint in pop-art stijl. De grote rode sterren knallen op je netvlies, en I like it. Er is ook nog een matching top bij, in dezelfde print. Ik stijl het vandaag iets rustiger, met deze eenvoudige rode top. Op wijdvallende broeken voorzien van een opvallende print, houd ik de bovenkant graag simpel. Een rode blazer kan er ook nog overheen gedragen worden, of een kek wit en klein jasje. Top dag fashionista’s! De outfit komt weer van Smaak uit Geleen. 💋👄🎈👀🙋

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s