greenmachine

Groen is ook een actuele modekleur op dit moment en zeker deze gifgroene versie van Scotch&Soda en van Castelijn uit Beek. Deze jurk is weer een pronkstuk van Scotch vind ik! Lekker wijd maar toch vrouwelijk, door de aparte mouwen die laten denken aan een pofmouw en de brede band in de taille. De nieuwe lengte is ook erg stijlvol en ik vind dat persoonlijk erg mooi. Draag hier een stoere laars onder, een paar cowboyboots bij voorkeur. Deze laarsjes zijn van Van Bommel en van mezelf, maar sinds vandaag heeft Castelijn ook echte cowboy boots in de collectie, van Yaya. Deze nieuwe trend laarzen staan mooi onder alle jurken en geven een ultra vrouwelijke rok of dress een instant boost. De witte lage western boots op de eerste foto zijn ook van Yaya en van Castelijn. Top dag lady’s!!💥🦸‍♂️🎈

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s