paasbest

Vandaag een outfit met een feestelijk tintje. Ik draag een geweldige tule rok in rose van Les Favorites, een hagelnieuw merk, uit de nieuwe zaak van Castelijn, namelijk Market Eight. Daar kun je binnenkort ook lunchen. Ik draag er een gestreepte top op en een grote gele ceintuur. Het panterjasje op de andere foto is van Smaak en uit mijn eigen privé collectie. De witte cowboyboots zijn van Yaya en ook van Castelijn. Deze combinatie is uiteraard out of the box, maar de rok is geweldig en ook leuk te mixen met t-shirt en sneakers, voor een meer doordeweeksere look. Fijne Pasen girls!! 💋💋💋

Market Eight, Markt 8 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s