Colors of Smaak

Kleur daar lusten we wel pap van bij Smaak dit voorjaar! Ik draag een knalrose culottes van Compania, met matching sweater voorzien van een kekke opdruk. iedereen zou dit voorjaar een gekke sweater in de kast moeten hebben, want zoals jullie weten doet April wat hij wil! Een broek of culottes in een knallende kleur is ook een leuk mode item en ook makkelijk te combineren. Een simpel wit t-shirt en witte sneakers en je bent klaar. Top dag girls!!🙋😇😇😇

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s