roodkapje

Vandaag stemmig rood met een vleugje denim van Fetish en van Smaak! Ik draag een jurkje in een zwierig model, met leuke jeans details. Ik stijl er een donkerblauwe legging onder en sportieve witte sneakers. Zo ontstaat er een casual chic geheel. Ook een ideale oplossing voor vrouwen met langere benen. Ik draag deze outfit in rood, wit en blauw als aanloop op de komende Koningsdag. Smaak heeft ook een feestje in de zaak met champagne, oranje tompoucen en veel leuke fashion. Top dag girls!!🎈🎈🎈

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s