oranje boven

Vandaag oranje jurkjes uiteraard! Deze keer twee toppers in onze geweldige Nationale kleur. De eerste maxidress komt van Castelijn uit Beek en is van Scotch&Soda. Dit soort Western getinte dresses gaan we meer zien, maar deze felle kleur maakt hem extra apart. De tweede jurk is van Smaak en van Ydence. In Bohémian look en uiteraard ook leuk met stoere boots eronder. Ik kies hier ervoor om te mixen met groen, dat is even net wat spannender. Top Orange day girls!!🦊🦊🦊

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s