oranje blijft

Kleur bekennen gaan we deze zomer! Deze maxidress verdient nog even een extra berichtje! Hij is van Scotch&Soda en het model is een beetje getint op de nieuwe Western look. Hierin mixen we lange jurken met ruches en een vrouwelijke belijning, met stoere cowboy laarzen. Hier draag ik mijn stoere pauwlaarzen van Floris van Bommel eronder. Oranje met groen vind ik een spannende mix. De jurk is trouwens te koop bij Castelijn uit Beek. De nieuwe Scotch collectie is overigens weer helemaal te gek… kleurrijk met heel veel aparte prints. Top dag girls!!🎈😜😇❤️🦄

Castelijn Fashion&Denim Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s