stippenteller

Aan het begin van deze week weer eens stippen! Ik draag een coole jurk van Fetish en van Smaak, met dots. Tricot aan de bovenkant en een vleugje kant onderaan. Deze jurk kan zowel met een zwarte legging als, zoals hier met blote benen gedragen worden. Ook sportief te stylen met een sneaker natuurlijk. Iedere week komen er nieuwe Fetish items binnen bij Smaak dus blijf ons volgen! Top dag girls!!🙍‍♂️🙍‍♂️

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s