de witte blouse

Een witte blouse is ook een klassieker en zeker de oversized versie van Fetish die ik hier laat zien. Hij is weer voorzien van leuke details, zoals het heel subtiele streepje en de linten aan de onderkant. Natuurlijk staan een classic jeansbroek en heels hier altijd goed bij, maar ik draag er nu deze kekke paarse rok van Compania onder. De gele instappers komen trouwens ook uit een zaak in Geleen. Top dag girls!!🎈🎈🎈

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s