groen en strepen

Vandaag een vrolijke set van Castelijn uit Beek. Ik draag een gestreepte culottes met daarop een felgroene top met vrouwelijke ruches. Culottes zijn erg actueel en worden ook gespot op de shows in Milaan en Parijs voor de grote labels. Dit najaar gaat deze trend nog meer doorzetten. Draag er wel bij voorkeur stoere laarzen onder, halflang of lang! De groene pauwlaarzen van Floris van Bommel uit mijn privé collectie zijn hier absoluut “De Bom” onder! Top dag girls!!🧤🧤🧤

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s