poeder pastels

Dat we ook weer pastels gaan zien dit voorjaar heb ik al eerder vermeld. Deze set van Seven Moons uit Geleen is van het merk Sparkz en prachtig zacht van kleur. De broek heeft bijzondere details aan de bovenkant en valt iets hoger in de taille. Daarom vind ik het ook mooier om er iets in te dragen. Pastel op pastel is mooi maar wil je deze outfit wat stoerder stylen dan kun je de broek ook mixen met een donkere kleur zoals zwart of donkerblauw. Top dag girls!!🎈🙋💪

Seven Moons, Salmstraat 26 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s