inpakken en wegwezen

Het nieuwe pak dit seizoen is de oversized versie. Ik draag hier een wonenssuit uit de nieuwe collectie van Ydence, in een krijtstreep. De kleuren zijn roomwit met zwart. Draag het pak zakelijk gesloten of los met een zwarte top eronder. Je kunt er übervrouwelijke heels onder dragen of een vlotte sneaker. Deze outfit komt weer van Smaak uit Geleen. Er komt ook nog een suit in lila very soon, dus blijf ons volgen! Top dag girls!!💪🙋😻

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s