red cat

Dierenprints blijven ook dit voorjaar en de we zien ze in verschillende kleuren. Deze rode panterprint is pittig en maakt een klassieker jurkje net iets anders. Deze dress komt weer van Castelijn en is ook leuk om om af te stylen met een witte sneaker. Hier draag ik er witte cowboylaarsjes onder van Yaya en ook te koop bij Castelijn. De grote witte ketting is ook een aanrader en matcht uitstekend bij de sneakers. Een witte skinny denim kan ook goed onder deze jurk, dan wordt het een tuniek. Top dag girls!!💋🙋🎈

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s