wood and wild

Vandaag catchy accessoires van Gelaen31 uit Geleen. Zoals ik al eerder vermeld heb, vind ik de goede accessoires een musthave om je outfit af te stylen. Kies je tas, schoenen, horloge en armbanden in eenzelfde tint en maak zo je outfit compleet! Deze horloges van Davis vind ik erg speciaal. Ze zijn in hout en in diverse maten en kleuren verkrijgbaar. De tas is ook top, met een panter vachtje aan de voorkant en zwart leer aan de achterkant. Bovendien is het beurs model erg speciaal. Top dag girls!!🤠🤠🤠

Gelaen31, Salmstraat 17 Geleen.

2 gedachten over “wood and wild

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s