wild art

Zonnige dag dus een luchtig jurkje van Fetish! Ik draag een voile tuniek/jurk van Smaak in een leuke animalprint. Leuke details zijn de capuchon aan de achterkant en het grote koort met rood en zwart afgewerkt. De rode details herhaal ik met de rode sneakers en armband. Op de achtergond een vrolijk pop art schilderij. Dat is een kado gekregen van een aardige Geleense ondernemer. Top dag vriendjes!!❤️🌻🙏🙍‍♂️

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s