different little black dress

Een little black dress maar wel zoals we dat van Fetish gewend zijn, nét even anders. Dit geweldig leuke jurkje bestaat uit twee delen. Een effen zwarte onderjurk en een zwierig gekleurd jurkje eroverheen. Leuk de letters aan de voorkant en bloemetjes aan de achterkant, met als pittig detail panterstof aan de onderkant. Mooi met een vrouwelijk hakje, maar uiteraard ook cool gestyled met zwarte kistjes of een sneaker in wit. Top dag girls!!💪👨‍🔧❤️💋

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s